Смачніше з диканькою

Надіслати фото
Смачніше з диканькою
Тараненко Юлія
м.Полтава
Голоси: 19
Опис
сирнички до сніданку
Проголосувати
Шумова Ганна
Пончики
Голоси: 27
Опис
м.Полтава
Проголосувати
Зоя Кривуша
Млинці з курочкой та грибами
Голоси: 14
Опис
М.Полтава
Проголосувати
Гончарова Тетяна
Салат літній
Голоси: 15
Опис
Нові Санжари
Проголосувати
Людмила Гуцалюк
Фарфале(бантики) з рататуєм
Голоси: 92
Опис
Фарфале(бантики) з рататуєм
Проголосувати
Надія Жуковська
Млинці з м’ясом
Голоси: 68
Опис
Млинці
Проголосувати
Тертишна Валентина
Деруни з м’ясом
Голоси: 15
Опис
М.Кременчук
Проголосувати
Родина Дудецьких
Родинні страви
Голоси: 235
Опис
Мені дуже подобається готувати. Я завжди стараюся підтримати вітчизняного виробника. На разі це і пісний борщ із засмажкою на диканькській олії, і полтавські смажені галушечки і картопельні дерунчики із сметанко. І все це із диканьського борошна та смажене на диканській олійці. А оселедчик заправлений диканською олійкою до фаршированої картопельки - СМАКОТА. Родина Дудецьких запрошує всіх до святкового столу. З повагою Світлана Дудецька. с.Сусідки, Полтавський район, Полтавської області.
Проголосувати
Черниш Світлана
Мішечкі з млинців
Голоси: 77
Опис
Ингредієнти для приготування мішечків з млинців з грибами, м*сом курки та сиру. Для млинців: Молоко – 1 л приблизно Цукор – 2 ст.л Яйця– 2- 3 шт Борошно пшеничне –250 гр Сіль – 0,5 ст.л Масло рослинне " Диканька" – 100 мл Цибуля зелена – 1 – 2 пучка (в залежності від кількості млинців) або сир сплетений в косу Сулугуні Для начинки: Шинка або відварена грудка – 300 гр Сир твердий – 300 гр Печериці – 500 гр Яйця курячі відварені – 2 шт Майонез – 2 ст.л Цибуля ріпчаста – 2 шт Сіль – за смаком Перець чорний мелений – за смаком Рослинна олія " Диканька" – 3 – 4 ст. Твердий сир натріть на крупну тертку, м*ясо та яйці наріжте дрібними кубиками. Поріжте цибулю з печерицями та обсмажте на невеликому вогні. Додайте сіль та перець. Додайте майонез. Готуємо мішечки: з'єднайте краї млинця так, щоб вийшов мішечок і для того, щоб ваш мішечок щастя не розпадався, обв'яжіть його зеленим цибульним стеблом або сиром. . Таким же чином сформуйте інші мішечки з млинців з грибами, укладіть їх в будь-яку противопригарную ємність і поставте їх в мікрохвильовку на 3 – 4 хвилини або в духовку, розігріту до 180 – 190 градусів на 5 – 7 хвилин. Мішечки з млинців з грибами подаються в теплому або гарячому вигляді. Готові млинці прикрасити зеленью. Насолоджуйтесь! Приємного апетиту! Черниш Світлана м. Полтава
Проголосувати
Катерина Скрябіна
Вечеря для коханого чоловіка
Голоси: 232
Опис
Смачніше із Диканькою Вечеря для коханого чоловіка Катерина Скрябіна М.Полтава
Проголосувати
Черниш Наташа
Курячі крила під гірчично -медовим соусом
Голоси: 26
Опис
Апетитні курячі крила під гірчично -медовим соусом. Яскравий овочевий салат "Літо" Використовувала дві оліі "Диканька" Одне для крил, друге для салату. Черниш Наташа м.Полтава
Проголосувати
Альона Бідна
Перепелині ніжки
Голоси: 24
Опис
"Перепелині ніжки" з овочевим соте, картоплею фрі та вергунами.
Проголосувати
Павленко Олена
Смажена картопля з грибочками маслятами
Голоси: 15
Опис
Смажена картопля з грибочками маслятами. Павленко Олена
Проголосувати
Детальніше про конкурс. Натисніть сюди!
Про конкурс

Шановні читачі!

Наше видання спільно з ТМ «Диканька» - https://dikanka.com.ua -  оголошують фото конкурс «Смачніше з Диканькою».

Головний переможець виграє річний запас соняшникової олії.

Як стати учасниками конкурсу?

Багатогранність української кухні є невичерпним джерелом для постійних кулінарних експериментів. Тому у кожної родини є своя улюблена страва, яка об’єднує усіх в родинному коліза одним столом, аби поласувати нею.

Уже сьогодні спробуйте соняшникову олію «Диканька» для приготування ваших сімейних страв.

Зробіть апетитне фото страви, в якій Ви використали олію «Диканька», надішліть його на редакційну пошту [email protected].

Станьте переможцями і отримайте річний запас олії «Диканька» (1 ящик рафінованої олії та 1 ящик нерафінованої олії)!

Переможця визначать голоси читачів.

Сюжет фото довільний: улюблена страва та олія «Диканька» на кухні, на дачі чи там, де ви збираєтесь родинним колом.

Участь у конкурсі – безкоштовна.

Умови:

Надішліть фото на нашу пошту з приміткою «Смачніше з Диканькою»!

Підпишіться на нашу сторінку у фейсбуці https://www.facebook.com/poltava0532ua/

Фото приймаються до 18 серпня 2019 року.

Старт голосування з 19 серпня 2019 року

Оголошення переможця 25 серпня 2019 року.

Кожен голос перевіряється за IP адресою адміністратором сайту, тому повторне голосування не буде зараховано.

Успіхів! Чекаємо на ваші світлини!

  1. Голосувати можна один раз за кажного з учасників с одного компьютера. Спроби накрутки голосів будуть припинятися. Перевірка голосів по накрутці відбувається один раз на тиждень, та по закінченю голосування.(Голоса з одного компьютера більше 1 раза видаляються)
  2. Спроби  збільшення кількості голосів за учасника шляхом: відравки посилань друзям, прохання проголосувати у соціальных мережах та на форумах, вважаються легальними.
Партнери

ТМ "Диканька" https://dikanka.com.ua