Реклама
10:45, 24 липня 2014 р.
Вас запрошує перша у місті кав’ярня з органічними напоями «Маестро»
Реклама
У місті відкрилась перша кав’ярня, у якій подають виключно органічні напої та закуски. Вирощені без пестицитів та приготовлені без домішок та наповнювачів такі страви принесутьне тільки задоволення, а й користь.
В асортименті кав’ярні «Маестро» розмаїття кавових напоїв, чаї та корисні коктейлі.
– Каву та основу для цукерок ми отримуємо безпосередньо з Італії. Кава сертифікована незалежною організацією Rainforest Alliance, що свідчить про її натуральне походження, – розповів Роман Кузнєцов, власник кав’ярні та баріста. – Чай замовляємо від німецького виробника. Вирощений та зібраний на Цейлоні, його перевіряють та фасують у Німеччині.
У кав’ярні пропонують не тільки каву за класичними рецептами, а й фірмові кавово-шоколадні напої. Обов’язково спробуйте каву «Bleck and White», у якій поєднані чорний та білий шоколад, молоко та кава. Влітку смакуватимуть натуральні освіжаючі безалкоголіні коктейлі. Наприклад, традиційний мохіто з лаймом, до якого тут додають ківі, або імбирний лимонад, який дівчата полюбляють у якості освіжаючого дієтичного напою.
Для любителів солодкого до кави у кафе «Маестро» пропонують шоколад. Різноманітні цукерки виготовляє прямо тут шоколадьє. Цукерки із чорного, молочного та білого шоколаду вгамують найвибагливіший смак: класичні трюфелі, баунті з кокосом та білим шоколадом, медіани з горішками та цукатами, золотий каштан із повітряними кульками карамелізованого рису, праліне трьох видів, шоколадна паста з клюквою або вишнею в коньяку обов’язково захочеться взяти додому. До речі, усе це разом з кавою не тільки загорнуть із собою, а й запакують у подарункову екологічну упаковку.
Подають тут і шоколад в рідкому вигляді. Густий та ароматний він має тисячу переваг над пакетованим. А з коханою людиною ви обов’язково захочете розділити чашку шоколадного фондю: у топлений шоколад занурюють шматочки фруктів, наколені на маленькі виделки.
Користь та смакові якості органічної їжі у кав’ярні показують на прикладі варення. Полуничне, із додавання більш корисної для організму фруктози, зберігає в собі аромат та смак свіжих ягід. Так само і будь-який продукт без домішок зберігає у собі аромат та користь, закладену природою.
Навіть морозиво у кав’ярні готують за старовинними рецептами на основі молока та вершків. Доповнене горішками або фруктами таке натуральне морозиво принесе здорову та корисну прохолоду. У різноманітних рецептах використовують сиропи. У порівнянні із топінгами вони не містять довавок – консервантів, згущувачів та концентратів. Згущений сік з різноманітними смаками – гарне доповнення до напоїв та морозива навіть для дітей. У кав’ярні «Маестро» натуральність – це принцип, який прослідковується навіть в інтер’єрі. Ковані елементи та дерево створюють прохолодну та затишну атмосферу італійського кав’ярні.
Завітайте до кав’ярні-шоколадниці «Маестро» та відчуйте натуральність на смак.
На вас чекають за адресою: м. Полтава, вул. Козака, 18 поряд з Аграрною академією з 8.00-22.00.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Спецтема
Оголошення
08:07, 23 листопада
11:21, Вчора
10:32, 3 грудня
14:38, 28 листопада
18
live comments feed...