• Головна
  • Як тепло пахне Маяківський хліб!
13:30, 18 жовтня
Надійне джерело

Як тепло пахне Маяківський хліб!

Як тепло пахне Маяківський хліб!

Аромат свіжоспеченого хліба та запашної скоринки - це спогади з дитинства.

Як тепло пахне Маяківський хліб!, фото-1

Час іде, а наші вподобання не змінюються. Для кожної родини найважливішою стравою на столі є хліб.

Як тепло пахне Маяківський хліб!, фото-2

Люди завжди дбайливо ставилися до хліба, до свого годувальника. Йому відводилося почесне місце на столі, він був і залишається символом життя. Хліб є ознакою достатку в родині та благополуччя в домі.

Як тепло пахне Маяківський хліб!, фото-3

Історія Маяківського хліба налічує вже 25 років!

Як тепло пахне Маяківський хліб!, фото-4

Випікати хліб розпочали з борошна власного помелу в традиційному асортименті, а саме хліба Запашного, булочок та бубликів.

Як тепло пахне Маяківський хліб!, фото-5

З часом попит на маяківський хліб збільшувався.

Підприємство вийшло на нові етапи розвитку. Нове приміщення, нове обладнання, відпрацьовані рецептури, досвідченість пекарів - дало поштовх для розширення асортименту хлібобулочних виробів на різний смак наших споживачів.

Як тепло пахне Маяківський хліб!, фото-6

Ми піклуємось про свого споживача та контролюємо процес виробництва на кожному етапі «від зернини до хлібини».

Маяківський хліб відпікається за стандартами ДСТУ та авторськими рецептурами.

Наша випічка вабить не лише своїм неповторним ароматом, а й зміцнює імунітет, бо виготовлена з власної високоякісної натуральної сировини, а саме:

  • борошна вищих сортів виготовленого на млині агрофірми;
  • курячі яйця з власної птахоферм
  • свіжовижата маяківська олія;
Як тепло пахне Маяківський хліб!, фото-7
  • молоко екстра класу, яке кожного дня доставляється на пекарню з молочних ферм агрофірми, для випікання пухкої та духмяної випічки.
Як тепло пахне Маяківський хліб!, фото-8

До речі, на молочних фермах за добу агрофірма виробляє 50 тонн свіжого молока гатунку Екстра!

Ми впевнено Вам пропонуємо продукти з високоякісної власної сировини які є натуральними, безпечними для здоров’я кожної людини:

Хліб з пшеничного борошна – з достатнім вмістом вуглеводів та вітамінів групи В, Е, Н, мікроелементів (залізо, цинк, мідь, хром) і макроелементів (кальцій, натрій, магній);

Хліб з пшенично-житнього борошна – з вітамінами групи В,С,А,Е та ніжною кислинкою для тих, хто підтримує здорове та корисне харчування;

Здоба – з надзвичайним вмістом природніх вітамінів для зміцнення вашого імунітету: смородина, яблука, малина, родзинки, мак, арахіс;

Батони, багети, що забезпечують захист та легкість організму, додають поживності та смаку.

Свіжий, корисний, ароматний з хрусткою скоринкою Маяківський хліб щоранку відвантажується до магазинів «Рідне Село», де чекає на свого споживача.

Маяківський хліб додає здоров'я, зміцнює імунітет та дає заряд енергії на цілий день. Споживайте маяківські натуральні продукти і будьте завжди здорові та щасливі.

Чекаємо на Вас щодня у Рідному селі.

Обирай твоє рідне!

Про пекарню Хлібобулочних виробів ТОВ «Агрофірма «Маяк» написаний вірш з любов’ю до хліба:

У ньому зібрана любов

І праця цілого народу,

І сила рідної землі,

І сонця, що сідає в воду.

Він пахне так, як пахне квітень:

Рум’яний, свіжий, молодий.

Це хліб наш білий, маяківський,

Для українців він святий.

А житній, він п'янкий, як серпень,

Із гулом бджіл, сльозами рос,

Городами у чорнобривцях,

Плетінням виноградних лоз.

Пекарня наша, маяківська,

Удень працює і вночі,

Щоб до сніданку в кожній хаті

Були із маслом калачі.

Instagram - https://www.instagram.com/ridne.selo/

Facebook - https://www.facebook.com/RidneSeloMayak

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#хліб #випічка #Полтава #Рідне село #сировина #виготовлення #натуральна випічка

Коментарі

Оголошення
live comments feed...