15:31, 27 вересня 2021 р.
Надійне джерело
Магазин «Рулька» - гастрономічний рай, де раді кожному полтавцю
Магазин м’ясної продукції «Рулька» працює у Полтаві майже два роки. За цей час у нього з’явилося велике коло постійних покупців. Особисто ж я потрапила у магазин вперше за рекомендацією знайомих. І була вражена одразу. Чому? Бо це справжній гастрономічний рай.
Перше враження – це торговельна зала. Сучасний інтер’єр, у якому все продумано до найменших дрібниць. Від дизайну до облаштування вітрин. Від зручного розміщення асортименту до апетитних ароматів. Потрапляючи в «Рульку» одразу розумієш – тут дбають про своїх клієнтів. Вам запропонують чашку кави, а вашим дітям – цукерки. Знайомлюся з привітною господинею – Світланою Павлюченко. Вона одразу пропонує провести своєрідну екскурсію магазином.
« Багато людей спершу не розуміють, чим саме ми відрізняємося від інших подібних магазинів, і мені доводиться їм пояснювати, чим же ми відрізняємося. У мене від початку свій підхід до справи. По життю я перфекционістка: мені хочеться, що б у мене було найкраще, що б людям подобалося те, що я роблю. Визнання людей, їхня щира подяка – для мене дуже важливі. І тому коли питають – чим ви відрізняєтеся від інших одразу кажу: усім. Ви бачите інтер’єр нашого магазину, де все гарно і продумано. Так само у мене гарно і «за лаштунками» - бездоганно чисто і зручно на кухні, створені гарні побутові умови для робітників. Я відкрита людина. Якщо когось з покупців це цікавить – можу все показати. Коли ми відкривали магазин, я розуміла, що потрібно чимось виділитися, то ж вирішила, що ми виділимося якістю. Якість стане нашою візитівкою. Якість – понад усе. Для людей важливі чистота, зовнішній вигляд, подача, запахи, ставлення персоналу! Ми готові представити клієнтові всі документи на нашу продукцію, відповісти на будь - які питання» - говорить пані Світлана.
Асортимент «Рульки» вражає. Свинина, яловичина, телятина, кролики, кілька видів птиці: курятина, качки, перепілки і безліч іншого. Світлана Павлюченко розповідає: усе в магазині тільки найвищої якості.
« Де ми беремо м’ясо? Ми по – перше маємо власну ферму. А також співпрацюємо з перевіреними сільгоспиробниками. Вони направляють продукцію на ветеринарний контроль і тільки потім, після отримання відповідних документів, вона потрапляє до нас. Ми не маємо справу з тими, хто вирощує курку за сорок днів і застосовує антибіотики та стабілізатори росту. У нас – лише бройлери, які вирощують до девяноста днів. Між ними колосальна різниця, навіть порівнювати нічого.Що таке домашня птиця? Її вирощують у максимально комфортних умовах, годують натуральними кормами, без домішок, антибіотиків та вітамінів для прискорення росту. Я категорично проти цього. Уявіть, є виробники які обробляють фарш спеціальними речовинами і він зберігається до п’ятнадцяти діб. Але фарш може зберіться не більше доби. Для мене такі речі неприйнятні. Я дбаю про здоров’я своїх клієнтів» - наголошує Світлана.
Не менш важлива увага – на технологію приготування продукції. Адже не секрет: іноді ти придбаваєш, скажімо, копченості, що насправді копченостями назвати не можна. Пані Світлана розповідає, які копченості пропонують в «Рульці»:
« Копченостей у нас нереально великий асортимент. Їх виготовляють за усіма правилами, з суворим дотриманням технології. Якщо це сиров’ялений балик , то процес витримки займає сорок днів у спеціальних умовах. Інші позиції також. Тому копченості,звісно, задоволення не дешеве, але зрозумійте, це ж не так, як робиться у багатьох не чесних виробників, коли м’ясо пропарюють, поливають «рідким димом», щедро посипають спеціями і на тому справа завершена. Ні. У нас копчення – то тривалий процес. Хто це спробував, це розуміє і цінує».
У «Рульці» можна купити напівфабрикати – щодня працівники вручну роблять пельмені, млинці, вареники та багато іншого - до 50 видів асортименту. Особливої уваги заслуговує і відділ кулінарії. Кожна страва – перевірена часом і приготована за власним рецептом господині:
« У відділі кулінарії ми пропонуємо страви, котрі приготовлені за моїми власними рецептами. Домашня ковбаса, холодець, голубці, копченості, печемо власний хліб. Крім того, ви можете замовити собі страву на власний смак – запекти птицю, качку замовити власну страву тощо. Прохання клієнта для нас закон. Ми можемо організувати будь – яке свято - у нас є доставка» - каже Світлана.
У магазині суворо дотримуються санітарних правил: різні види м’яса та виробів лежать у окремих ємностях та вітринах. Світлана пояснює: не можуть різні вироби та сорти лежати поруч, в кожного з них своя мікрофлора, тому за цим постійно стежать. Як стежать за гігієною магазину загалом:
« Ми постійно робимо вологе прибирання, у торговельній залі – іноді по десять разів на день. Після зміни всі знаряддя обробляємо під інфрачервоною лампою і фіксуємо все це у журналах. У нас надсучасна вентиляційна система з п’ятьма фільтрами і ми їх щотижня чистимо. Це дуже затратно, але воно того варте. У приміщенні завжди свіже повітря, лише приємні запахи. З початком пандемії всі заходи безпеки у нас ще більше посилені. У торговельній залі – санітайзери, обов’язковий температурний скринінг персоналу на початку дня. Щодня проводиться прання уніформи» - розповідає Світлана.
Водночас Світлана намагається, аби її бізнес був соціально відповідальним. У магазині «Рулька» діє постійна акція для пенсіонерів за віком та інвалідів 1 групи. З 1 вересня по 1 грудня для них діє знижка 7%. Також при покупці на суму понад 700 гривень - знижка 7%.
« Для мене не важливо, на яку суму скупився клієнт – для мене кожен з них важливий, і важливо, аби він зову до мене повернувся» - наголошує Світлана: - Репутацію дуже важко заслужити і дуже легко все втратити в одну мить. Конкурентів же дуже багато. Тому я наголошую – у нас така ж ціна як у конкурентів, але в рази краща якість. Завітайте до магазину «Рулька», і повірте, ви ніколи не розчаруєтеся, а залишитеся нашим клієнтом назавжди, адже «Рулька» - це бездоганна якість і повага до покупців!
Магазин "Рулька" м.Полтава, вул. О.Бідного, 20 (м-он Левада)
https://www.instagram.com/rulka_pl/
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
10:32, 3 грудня
09:16, 7 грудня
11:21, 5 грудня
19:00, 10 грудня
19:00, 10 грудня
live comments feed...