Новини компаній
10:08, 6 червня 2018 р.
У «Сушия» представили ексклюзивне меню для полтавців
Новини компаній
На минулих вихідних, ексклюзивно для Полтави, в ресторані «Сушия» відбулася презентація меню «Комбо Бомбо». Шеф-кухарі мережі приготували для гостей страви для дегустації та розповіли про продукти, які використовують у всіх ресторанах мережі «Сушия».
Презентація меню була відкритою для відвідування і проходила в форматі кулінарного майстер-класу від провідних шеф-кухарів мережі. Програма заходу включала корисну інформацію про правильний вибір продуктів для страв японської кухні та тонкощах їх приготування, а також демонстрацію професіональної обробки риби і показове приготування командою шеф-кухарів страв для дегустації з нового комбо-меню.
‒ Для нашого полтавського ресторану ми створили ексклюзивне меню «Комбо Бомбо» за спеціальною ціною, до якого увійшли сети, присвячені одному титульному інгредієнту. Гості можуть, наприклад, замовити набір тільки з лососем, тунцем, вугром або креветкою. Є в меню пропозиція і для тих, хто віддає перевагу стриманій класиці японської кухні, ‒ це макі-сет, набір традиційних ролів з різною рибою та наш фірмовий і улюблений багатьма хауз рол, ‒ розповів бренд-шеф мережі «Сушия» Тарас Василевський. ‒ Впевнені, що наші ексклюзивні сети порадують усіх, хто віддає перевагу певному виду риби або іншому ключовому інгредієнту в стравах або, наприклад, сьогодні хоче зробити вибір на користь одного основного смакового акценту.
До набору з лососем входять смайл-рол, суші фелікс з лососем, кранч з копченим лососем та суші зі свіжим лососем. До туна-сету включили суші і макі з тунцем, філадельфію де люкс з тунцем і суші фелікс з тунцем та ікрою масаго. Набір з вугром складається з кранча з вугром, золотого дракона та філадельфії унагі, подається із солодким соусом унагі. Сет з креветкою складається з суші та макі з креветкою, каліфорнії в кунжуті та філадельфії з креветкою.Макі-сет об'єднав макі з лососем, тунцем, креветками та популярний серед гостей закладу хауз рол.
Усі інгредієнти для ресторанів мережі «Сушия» закуповуються у перевірених постачальників, чиї виробництва знаходяться в екологічно чистих зонах: лосось приїжджає прямо з Норвегії, тунець ‒ з Індонезії, рис ‒ з США, крем-сир ‒ з Латвії, а соєвий соус ‒ з Японії .
Крім дегустації страв, гостям закладу запропонували спробувати й нові авторські коктейлі, створені в партнерстві з преміум-брендом Absolut. Коктейлі мають ніжний фруктово-ягідний смак ‒ манго, малина, грейпфрут, груша або ананас, та включені в коктейльну карту всіх ресторанів мережі «Сушия».
Про компанію «Сушия»:Мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» заснована у 2006 році і складається з 39 ресторанів у 13 містах України – Києві, Борисполі, Вінниці, Дніпрі, Запоріжжі, Луцьку, Львові, Одесі, Полтаві, Сумах, Харкові, Черкасах та Чернівцях. Щомісяця мережа обслуговує понад 350 000 гостей, має власну службу доставки «Точна доставка». Докладну інформацію про мережу ресторанів «Сушия» можна отримати на сайті компанії .
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
17:47, 7 грудня
20
23:39, 10 грудня
live comments feed...