15:36, 31 січня 2014 р.
У Полтаві говорили про екохарчування в туристичній галузі
Вчора провели навчальний семінар «Впровадження еко-харчування в системі зеленого туризму» для власників агроосель, готельних та санаторно-курортних закладів. Захід відбувся у Полтавській райдержадміністрації в рамках семінару «Еко-фішка для отельєра: органічний вибір», за участі директора Департаменту інфраструктури та туризму обласної державної адміністрації Віктора Шадчнєва.
Працівниками Департаменту інфраструктури та туризму Полтавської облдержадміністрації учасникам заходу було представлено характеристику туристично-рекреаційного потенціалу Полтавської області. Запропоновано концепцію формування туристично-рекреаційного кластеру як туристичного напряму і продукту.
Зазначалось, що прийнято Закон України "Про виробництво та обіг органічної сільськогосподарської продукції та сировини", який набрав чинності на початку січня 2014 року. Туристичний сектор може відігравати важливу роль в розвитку органічного ринку в Україні. Адже він може збільшити попит на органічні продукти харчування, запропонувавши такі продукти своїм відвідувачам. Запровадження органічного харчування в туристичних закладах розглядається як один із елементів запровадження стандартів екологічного менеджменту. На цьому наголошували організатори семінару - Міжнародна благодійна організація «Інформаційний центр «Зелене досьє» в співпраці з Полтавським обласним благодійним фондом «Фонд розвитку громад «Ініціатива» та Сертифікаційним органом «Органік Стандарт».
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
11:21, 5 грудня
09:16, 7 грудня
10:32, 3 грудня
19:00, 10 грудня
19:00, 10 грудня
live comments feed...