• Головна
  • У Полтаві говорили про екохарчування в туристичній галузі
15:36, 31 січня 2014 р.

У Полтаві говорили про екохарчування в туристичній галузі

Вчора провели навчальний семінар «Впровадження еко-харчування в системі зеленого туризму»  для власників агроосель, готельних та санаторно-курортних закладів. Захід відбувся у Полтавській райдержадміністрації  в рамках семінару «Еко-фішка для отельєра: органічний вибір», за участі директора Департаменту інфраструктури та туризму обласної державної адміністрації Віктора Шадчнєва.

 Працівниками Департаменту інфраструктури та туризму Полтавської облдержадміністрації учасникам заходу було представлено характеристику туристично-рекреаційного потенціалу Полтавської області. Запропоновано концепцію формування туристично-рекреаційного кластеру як туристичного напряму і продукту.

Зазначалось, що прийнято Закон України "Про виробництво та обіг органічної сільськогосподарської продукції та сировини", який набрав чинності на початку січня 2014 року. Туристичний сектор може відігравати важливу роль в розвитку органічного ринку в Україні. Адже він може збільшити попит на органічні продукти харчування, запропонувавши такі продукти своїм відвідувачам. Запровадження органічного харчування в туристичних закладах розглядається як один із елементів запровадження стандартів екологічного менеджменту. На цьому наголошували організатори семінару - Міжнародна благодійна організація «Інформаційний центр «Зелене досьє» в співпраці з Полтавським обласним благодійним фондом «Фонд розвитку громад «Ініціатива» та Сертифікаційним органом «Органік Стандарт».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оголошення
live comments feed...