09:31, 27 січня 2014 р.
Смачні та корисні овочі: поради для домогосподарок
Декілька корисних порад для домогосподарок, які допоможуть зберегти смак та користь овочів і фруктів:
Зав’ялу зелень можна освіжити, якщо її покласти на годину в холодну воду, до якої доданий оцет з розрахунку 1 ст. ложка на 1 л води.
Якщо покласти скибочку моркви або лимона під кришку баночки з гірчицею або на зріз ковбаси - продукти надовго збережуть свою свіжість.
Чіпотка цукру, додана до овочів в процесі їх варива, покращує їх смак.
Буряк вариться дуже довго - 3-3,5 години. Щоб зварити його лише годину - потім необхідно зняти з вогню і поставити на 10 хвилин під струмінь холодної води. Буряк буде готовий.
Щоб зберегти половинку цибулини, місце зрізу необхідно змастити жиром.
Щоб томат у відкритій банці не запліснявів, потрібно зверху посипати його сіллю і залити шаром рослинної олії.
Варена картопля при обсмажуванні поглинає жиру в середньому в 1,5 рази більше, ніж сира.
Сирі овочі краще і довше зберігаються свіжими, якщо загорнути їх в мокрий рушник.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
14:56, 6 грудня
09:17, 11 грудня
10:38, 1 грудня
18:49, 7 грудня
3
23:39, 10 грудня
live comments feed...