08:31, 27 грудня 2013 р.
Як приготувати новорічне морозиво на десерт
Морозиво- страва,що потребуєдовгогоприготування.Аленазимові святоможна побалуватисебе кориснимі смачнимдесертом. Отже, як приготувати найзимовішийдесерт -м'ятнеморозиво.
Для приготування вамзнадобляться:
1.Молоко - 0,5л.
2.чорнийшоколад - 70г.
3.яйця - 3шт.
4.вершки30% - 250мл.
5.цукор - півсклянки.
6.м'ята - 1пучок.
7.свіжийшпинат - 15 г.
У склянкумолокадодаємошпинаті цукор,ставимокип'ятитися.Доводимодо кипіння,залишаємо на5хвилин.Отриманусумішподрібнюємоміксером абоблендером.
У склянкумолока, що залишилося, кладемом'яту,ставимонавогонь ідоводимо докипіння.
Новогоднее мороженое на десерт: фото 3563501
Після закипаннязалишаємом'ятувмолоціна півгодини.Збиваєможовтки ідодаємо до нихсумішшпинату,молокаі цукру.
Новогоднее мороженое на десерт: фото 3563503
Отриманусумішставимонаповільний вогонь,помішуючи.Яксумішзагусне,додаємо в неївершкиі прибираємоз вогню.
Виливаємов ємністьдлязаморозкиі ставимнагодину вморозилку.Потім виймаємоі збиваємосумішблендером,знову ставим вморозилку.Такробимо ще3рази,всього4.Після всіхразівдодаємо тертийшоколад,перемішуємоі остаточноприбираємо вморозилку.
Подаємоспеціальною ложкою.
Виливаємов ємністьдлязаморозкиі ставимнагодину вморозилку.Потім виймаємоі збиваємосумішблендером,знову ставим вморозилку.Такробимо ще3рази,всього4.Після всіхразівдодаємо тертийшоколад,перемішуємоі остаточноприбираємо вморозилку.
Подаємоспеціальною ложкою.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
15:52, 5 грудня
1
21:40, 13 грудня
30
live comments feed...