• Головна
  • Як приготувати новорічне морозиво на десерт
08:31, 27 грудня 2013 р.

Як приготувати новорічне морозиво на десерт

Морозиво- страва,що потребуєдовгогоприготування.Аленазимові святоможна побалуватисебе кориснимі смачнимдесертом. Отже, як приготувати найзимовішийдесерт -м'ятнеморозиво.

Для приготування вамзнадобляться:
1.Молоко - 0,5л.
2.чорнийшоколад - 70г.
3.яйця - 3шт.
4.вершки30% - 250мл.
5.цукор - півсклянки.
6.м'ята - 1пучок.
7.свіжийшпинат - 15 г.
У склянкумолокадодаємошпинаті цукор,ставимокип'ятитися.Доводимодо кипіння,залишаємо на5хвилин.Отриманусумішподрібнюємоміксером абоблендером.
У склянкумолока, що залишилося, кладемом'яту,ставимонавогонь ідоводимо докипіння.

Новогоднее мороженое на десерт: фото 3563501

Новогоднее мороженое на десерт: фото 3563501

Після закипаннязалишаємом'ятувмолоціна півгодини.Збиваєможовтки ідодаємо до нихсумішшпинату,молокаі цукру.

Новогоднее мороженое на десерт: фото 3563503

Новогоднее мороженое на десерт: фото 3563503

Отриманусумішставимонаповільний вогонь,помішуючи.Яксумішзагусне,додаємо в неївершкиі прибираємоз вогню.
Виливаємов ємністьдлязаморозкиі ставимнагодину вморозилку.Потім виймаємоі збиваємосумішблендером,знову 
ставим вморозилку.Такробимо ще3рази,всього4.Після всіхразівдодаємо тертийшоколад,перемішуємоі остаточноприбираємо вморозилку.
Подаємоспеціальною ложкою.

Новогоднее мороженое на десерт: фото 3563509

 

Коментарі

Оголошення
live comments feed...