13:00, 7 липня 2020 р.
Надійне джерело
Держпродспоживслуба перевірила ресторани Полтави
Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби Полтавщини перевіряють заклади області на предмет дотримання протиепідемічних заходів, у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції.
Так, днями обстежили заклади громадського харчування. Зокрема, ресторани «Хуторок», «Козачка», «Панорама», «Ханума» та «Криниця».
Під час перевірок грубих порушень спеціалісти Служби не виявили. Усі вони усувалися одразу після рекомендацій і пояснень. Серед них – вимога подавати сіль і перець відвідувачам винятково у стікерах. Така норма Головного державного санітарного лікаря України. Усі тимчасові рекомендації щодо роботи закладів громадського харчування в умовах карантину викладені у Постанові №32 від 02.06.2020 року.
До речі, під час перевірки ресторану «Ханума», що у Полтаві, фахівці Служби встановили, що у закладі змінився власник, але процедуру державної реєстрації потужності не було проведено. Тож фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області надали рекомендації усунути дане порушення у найкоротший термін.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
09:16, 7 грудня
10:32, 3 грудня
11:21, 5 грудня
19:00, 10 грудня
19:00, 10 грудня
live comments feed...