16:46, 16 липня 2017 р.
Бариста провів безкоштовний майстер-клас для полтавців
Полтавцям продемонстрували, як потрібно куштувати каву за міжнародними стандартами.
Бариста Ігор Шепітько близько чотирьох років займається приготуванням кави. Із хобі це швидко перейшло в справу життя.
Дегустація кави проходить за чіткими правилами. Метод називається каппінг – це професійна дегустація кави, під час якої виявляються характеристики його смаку та запаху. Для заварювання беруть каву помелу нижче середнього, заварюють у спеціальній піалі не більше трьох хвилин при температурі 92 градуси.
Детальніше про каву і майстер-клас - у наступному сюжеті.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
09:16, 7 грудня
10:32, 3 грудня
11:21, 5 грудня
19:00, 10 грудня
19:00, 10 грудня
live comments feed...