При підготовці позаміських дитячо-оздоровчих закладів до роботи влітку необхідно найпершу увагу звернути на дотримання санітарно-епідеміологічних норм у них.
На цьому наголосив заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Валерій Пархоменко на нараді з керівниками та власниками позаміських дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.
“Перш ніж прийдуть у ці заклади діти потрібно провести 100% їхнього огляду санепідемстанцією”, – сказав Пархоменко.
Окремо він виділив харчування.
“Здоров’я дітей залежить від їхнього харчування. Чим коротшим буде шлях постачання продуктів від виробника до споживача, тим менші ризики, що вони зіпсуються”, – сказав Валерій Пархоменко.
«Виробників продуктів харчування варто обирати зважено. Адже сучасна цінова політика не завжди говорить про те, що продукт якісний, або відповідає певним стандартам», – порадив Валерій Пархоменко.