Рецепт пістного розсольника на Святвечір

Вже дуже скоро полтавці разом з усім світом святкуватимуть Святвечір, а наступного дня й Різдво. Як відомо 6 січня на вечерю необхідно приготувати 12 пістних страв. Тому, як один із варіантів, пропонуємо полтавцям приготувати смачний пістний розсольник із кус-кусом.

Для цього вам знадобляться:
300-350гсолонихогірків
100г кус-куса
4-5картоплин
1цибулина
1морква
1-2 ст.л.олії
сіль
перець
лавровий лист
зелень

2

Спосіб приготування:

Поставити 2,5 літра води на вогонь, паралельно нарізати вимиті і очищені овочі: картоплю - брусками, ріпчасту цибулю - невеликими кубиками. Солоні огірки та моркву натерти стружкою середнього розміру. На розпеченій сковороді прогріти в першу чергу олію, потім обсмажити 3-4 хвилини цибулю з морквою - доводячи овочі до розм'якшення.
У киплячу воду кинути картопляну нарізку, перець горошком і пару лаврових листів. На цьому етапі солити не варто, так як в солоному розчині всі компоненти довше розварюються.
До напівготової картоплі додати солоні огірки. Через 3-4 хвилини додати пасеровані овочі.
За 5-6 хвилин до закінчення варіння додати кус-кус, а також сіль. Вимкнути вогонь, останньою додати дрібно нарізану зелень і дати настоятися 2-3 хвилини.

Розсольник можна подавати з сметаною.

24 просмотра в июле
Я рекомендую
Пока никто не рекомендует

Отзывы и комментарии

Написать отзыв
Написать комментарий

Отзыв - это мнение или оценка людей, которые хотят передать опыт или впечатления другим пользователями нашего сайта с обязательной аргументацией оставленного отзыва.
 
Ваш отзыв поможет многим принять правильное решение

. Пожалуйста, используйте форму отзывов для оценок и рецензий, для вопросов и обсуждений - используйте форму комментариев, а не отзывов

Не допускается: использование ненормативной лексики, угроз или оскорблений; непосредственное сравнение с другими конкурирующими компаниями; безосновательные заявления, оскорбляющие деятельность компании и/или ее услуги; размещение ссылок на сторонние интернет-ресурсы; реклама и самореклама.

Введите email:
Ваш e-mail не будет показываться на сайте
или Авторизуйтесь , для написания отзыва
Отзыв:
Загрузить фото:
Выбрать

Комментарии предназначены для общения, обсуждения и выяснения интересующих вопросов